Landet Orion

"... det var dengang i tidernes morgen, hvor riget Orion strakte sig fra Kasmir-bjergene i norden til Silt-ørkenen i syden. Det var et mægtigt rige, stolt og stærkt og regeret af en enevældig konge..."

				Uddrag fra Orion-Legenderne
Efter at have været delt op i flere uafhængige områder siden kongens fald i det store slag, hvor anarki og lovløshed tog over, er Orion nu atter ved at genopstå som et samlet rige. Gennem årerne har mange glemt at Orion egentligt var et mægtigt rige, og få var modige nok til at drage gennem landet og udforske det i den plagede tid. Endnu færre vendte hjem for at fortælle om det de så! Med ordens indtog, er vejene blevet genåbnet, og handelsfolk og eventyrere færdes nu i hele riget. En overflod af informationer (nogle sande, andre falske) kommer folk for øre, og ud fra det man har samlet sammen, har det kunnet lade sig gøre at skabe et kort over Orion som det nogenlunde ser ud på nuværende tidspunkt.
Kortet bringes her, men man skal være opmærksom på, at ikke alle oplysninger der ligger til grund for dets udfærdigelse, har kunnet bekræftiges. Virkeligheden kan måske afvige fra hvad her kan ses. Ydermere er der også kun medtaget de byer, der i kraft af deres størrelse, eller vigtighed, skiller sig ud fra mængden.

Semia

Steder i Orion

Det store tiltag i handelsrejsende har også bidraget med informationer om de byer de mere kendte og besøgte af Orions byer og steder. Herunder er der medtaget oplysninger om flere af dem, ikke alle er dog lige troværdige, og ikke alle byer og seværdigheder er den dag idag beboet eller et sted man ovehovedet bør besøge!


Tilbage til Verdenen omkring Orion