Orion Krønikerne Kap. 1
Kampen om Magtens Fane

Efter to århundreder hvor det stolte land Orion var faldet hen til små civiliserede områder ledet af egenrådige og stidende klaner. En dag blomstrede håbet dog atter i befolkningens hjerter. Den Mørke Vandrer bragte nyheden med sig fra Orions fjerne skove... Magtens Fane fandtes endnu!
Den fane som i århundreder havde været symbolet på Orions kongeslægts magt, som var forsvundet efter det skæbnessvngre slag der havde sat en ende for Orions storhedstid. Med den i hånd, kunne en hvilken som helst person samle landet bag sig og atter opkaste sig til konge over hele Orion.
Selvfølgelig blev det starten til et nådesløst kapløb mellem alle Orions klaner, men hjulpet af den mørke vandrer, var det de to største klaner, MacLouds og Rookings, som først fandt frem til grænselandet hvor fanen skulle være skjult. Med blikket sat på den magt fanen ville kunne give bæreren, stridtes begge klaner indbyrdes under jagten, hvori en gammel købmand og en halvtrold han havde kontrol over, spillede en afgørende rolle.
En fane der havde været gemt og eftersøgt i århundreder, var dog ikke lige til at finde, men løsningen kom i form af kroværten på den øde skovkro der lå i området. I århundreder havde hans familie, uden at vide det, båret på hemmeligheden om fanens skjulested. Generation efter generation lå det skjult i deres hukommelse, og kunne kun findes frem hvis nøglen blev fundet!
Denne nøgle, i form af en magisk kommando, blev af klanerne fundet, og da den blev sagt for kroværten, gik denne i trance og røbede skjulestedet som han og has familie havde holdt skjult så længe.
Kæmpende om at komme først, satte klanerne ud efter skjulesteder, men da de endelig næsten samtidig fik lagt hånd på fanen, krøb mørket atter ned fra bjergene.
En rest af fordums tids orchære, valgte dette tidspunkt til atter at angribe Orion, og kun med fælles hjælp, lykkedes det for de to klaner at fordrive orcerne
Med fanen i hånd kunne ingen stille noget op, da de sammen opkastede sig som herrer over det nuværende Orion.


Tilbage til Orions Historie