Orions Historie

Vær hilset eder, mit navn er Jonathan Scale, og jeg er selvbestaltet kronikør i Orion.
Jeg er ikke selv oprindeligt her fra egnen, men jeg kom til landet under den tumultprægede tid som senere populært blev kendt som "Kampen om Magtens Fane"! Her blev jeg fascineret af dette ældgamle land, nedbrudt men ikke knækket og som først nu atter langsomt var ved at rejse sig fra det anarki og mørke, som det var faldet hen i iløbet af de sidste århundreder. Som en af de første slog jeg mig ned i den lille nystartede by Semia i grænselandet. Her besluttede mig til at nedskrive Orions nyere historie, begyndede ved fundet af magtens fane, som varslede at landet skulle rejse sig fra sin døs og atter bevæge sig mod magtens højdepunkt. Jeg har valgt at tidsfæste dette punkt som NT 0 - Første år af Den Nye Tid, idet det meste af de førhen nedskrevne tidsangivelser er forsvundet i den mørke periode landet har lidt under.
Jeg håber også at kunne finde spor af fortiden og i takt med at jeg skriver landets nyere historie i take med at den finder sted, vil jeg også prøve at genskabe landets litterære storhed ved at forske i dets legender, og sagn, og derved genskabe dets fortid. Ydermere håber jeg at udbrede kendskabet til Orion ved at indsamle oplysninger og historier fra de personer jeg møder i min hverdag.
Jeg håber du som læser dette vil finde behag i mine fortællinger og måske får et ønske om at se Orion med sine egne øjne, og måske selv være med til at skabe og blive en del af dets historie.

- J.S

Orion Krønikerne

Kap.1 - Kampen om Magtens Fane

Kap.2 - Kongen vender tilbage

Kap.3 - Magikernes kamp

Kap.4 - Tusmørketiden

Kap.5 - Troen, håbet og dæmonen

Kap.6 - Truslen indefra

Kap.7 - Mord og rygter

Kap.8 - Flammer i nord

Orion Historierne

Brev til Sæterlandet

Brev til Sæterlandet 2

Brev til Sæterlandet 3

Brev til Sæterlandet 4

Orion Legenderne


Tilbage til Indholdsfortegnelsen